Produkty pro kari delevní polička (9)

Zelný guláš - Bistronomický

Zelný guláš - Bistronomický

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a ohřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 6,2 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 2,5 g Sacharidy: 3,6 g Z toho cukry: 1,9 g Vláknina: 1,1 g Bílkoviny: 6,9 g Sůl: 1,1 g
Bio Dijonská hořčice - s medem a kořením La Cigale Provençale

Bio Dijonská hořčice - s medem a kořením La Cigale Provençale

Ingredience: - Hořčičná semena - Alkoholový ocet - Nerafinovaná mořská sůl - 10 % medu - 0,5 % koření - Cukr - Voda Tipy k použití: Ideálně doplňuje bílé maso a ryby. Přináší originální a rafinovaný nádech do všech vašich omáček. Tento produkt je také k dispozici v 100 g sklenici.
Baskické Kuře s Červenými a Zelenými Paprikami - Bistronomické

Baskické Kuře s Červenými a Zelenými Paprikami - Bistronomické

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a zahřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 4,1 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1 g Sacharidy: 7,2 g Z toho cukry: 4,5 g Vláknina: 1,3 g Bílkoviny: 6,1 g Sůl: 0,90 g
Kuřecí Ravioli - Chutě Itálie

Kuřecí Ravioli - Chutě Itálie

Chutné pro dva, tyto lahodné kuřecí ravioli jsou pečlivě připraveny s rajčatovou omáčkou ochucenou provensálskými bylinkami, pro kompletní a gurmánské jídlo.
Tajine s Kuřetem a Zavařenou Citronem a Bramborami - Gurmánské Sklenice

Tajine s Kuřetem a Zavařenou Citronem a Bramborami - Gurmánské Sklenice

Pokrm lze ohřát přímo ve sklenici v mikrovlnné troubě po dobu 2 minut na maximální výkon a měl by být konzumován ve sklenici. Tuky: 3,1 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 0,8 g Sacharidy: 5,2 g Z toho cukry: 1,5 g Bílkoviny: 5,8 g Sůl: 0,56 g
Pikantní Klobásový Rougail - Pivovar

Pikantní Klobásový Rougail - Pivovar

Vychutnejte si toto lahodné Rougail s klobásami Montbéliard a chili L’Oiseau z Réunionu ve dvou. Inspirováno nejlepšími pivovary, tento recept neobsahuje barviva, umělé aroma ani konzervanty.
Bio dijonská hořčice - s pimentem Espelette La Cigale Provençale

Bio dijonská hořčice - s pimentem Espelette La Cigale Provençale

Ingredience: - Hořčičná semena - Alkoholový ocet - Nerafinovaná sůl - 2,5 % prášek z pálivé papriky Espelette - Voda Tipy na použití: Ideální pro dochucení omáček a zálivek. Skvěle ochutí maso a ryby. Tento produkt je také k dispozici v 100 g sklenici.
Bio dijonská hořčice La Cigale Provençale

Bio dijonská hořčice La Cigale Provençale

Ingredience: - Hořčičná semena - Alkoholový ocet - Nerafinovaná mořská sůl - Voda Tipy k použití: Jeho výrazná chuť potěší milovníky pikantních jídel. Ideálně doplní vaše maso, grilované pokrmy a bude perfektní pro přípravu zálivky nebo majonézy. Tento produkt je také k dispozici v balení 100 g, 370 g, 750 g a v kbelících 800 g a 4 kg.
Dijonská hořčice s černými olivami - LEONY

Dijonská hořčice s černými olivami - LEONY

Ingredience: - Hořčičná semena* - Alkoholový ocet* - Sůl - 4 % černé olivy* - Voda * produkty z ekologického zemědělství Doporučení k použití: Tato hořčice se používá do zálivky na rajčatový salát nebo k masu na grilu a bílému masu. Natřete ji jen na kousek chleba jako předkrm... Tento produkt je také k dispozici ve sklenici o hmotnosti 100 g a 200 g.